Instalación de placas electrónicas convencionales

ÀMPLIA EXPERIÈNCIA EN EL MUNTATGE DE COMPONENTS THT

En Clautronic, oferim un servei d’alta qualitat en la fabricació de tot tipus de components convencionals. Ens comprometem amb la qualitat i elaborem documentació tècnica exclusiva per a cada producte que garanteix la correcta execució del projecte.

Oferim solucions personalitzades que combinen les tecnologies SMT i THT, el que ens permet satisfer les necessitats específiques de cada client. Gràcies a la nostra experiència, podem ajudar els nostres clients a assolir els seus objectius empresarials amb èxit.

Definició de la tecnologia.

La tecnologia de muntatge THT es basa en la inserció de components a la PCB (placa de circuit imprès) a través de forats passants. Les avantatges que ofereix aquesta tecnologia són:

Fiabilitat i durabilitat

En inserir els components a la PCB podem garantir una connexió sòlida i duradora entre els components i el circuit, la qual cosa redueix el risc de fallades i garanteix una vida útil més llarga del producte.

Resistència mecànica

La tecnologia THT és ideal per a components més grans i pesats, ja que ofereix una major resistència mecànica i una connexió més estable.

Versatilitat

La tecnologia THT és adequada per a una àmplia gamma de components, des de resistències i capacitadors fins a connectors i transistors.

Combinació amb la tecnologia SMT

A Clautronic, oferim solucions personalitzades que combinen tecnologies SMT i THT, el que ens permet satisfer les necessitats específiques de cada client.

Compromesos amb la qualitat i la innovació, i la tecnologia de muntatge THT

És una de les moltes eines que utilitzem per oferir un servei d’alta qualitat als nostres clients.

Skip to content