Installació i eficiència

INSTAL-LACIONS EQUIPADES AMB UNA LÍNIA AUTOMATITZADA DE MUNTATGE SUPERFICIAL

Les nostres instal·lacions estan equipades amb una línia automatitzada de muntatge superficial, el que ens permet oferir un servei àgil i eficient en la producció de plaques electròniques d’alta qualitat. A més, comptem amb un sistema d’inspecció òptic-digital per garantir la precisió en cada pas del procés.

A Clautronic, estem compromesos amb la satisfacció del client i ens adaptem a les seves necessitats, des de la realització de prototips fins a la producció en sèrie. No tenim mínims de producció, el que ens permet treballar en projectes de qualsevol mida

Definició de la tecnologIa.

La tecnologia de muntatge superficial (SMT) és un mètode avançat d’assemblatge de plaques electròniques que consisteix a col·locar els components directament sobre la superfície de la placa de circuit imprès. Aquesta tecnologia ofereix nombroses avantatges en comparació amb els mètodes d’assemblatge convencionals.

Major densitat de components

El mètode SMT permet col·locar components més petits i propers entre si, la qual cosa augmenta la densitat dels components a la placa electrònica. Això, al seu torn, permet una major funcionalitat en un espai més reduït.

Major velocitat de producció

La nostra línia automatitzada de muntatge superficial ens permet produir plaques electròniques a una major velocitat, la qual cosa ens permet complir amb terminis ajustats i respondre ràpidament a les necessitats dels nostres clients.

Major precisió en la col-locació de components

La tecnologia SMT utilitza sistemes d’inspecció òptic-digital que permeten la col·locació precisa dels components a la placa electrònica. Això es tradueix en una major qualitat i fiabilitat dels nostres productes.

Major resistència i durabilitat

Al estar els components soldats directament sobre la superfície de la placa, s’eliminen els forats que s’utilitzen en els mètodes d’assemblatge convencionals. Això redueix la possibilitat de fallades en les connexions i augmenta la resistència mecànica de la placa electrònica.

Millora contínua i la innovació en els nostres processos de producció

A Clautronic oferim un servei de qualitat, proper i personalitzat per satisfer les necessitats dels nostres clients.

Skip to content